Тя и Той

Зодиите в секса

Евгения Карагеоргиева е астролог с практика в областта от 15 години.

Зодиите в секса

Срещата с нея е запомнящо се и полезно събитие. Час за консултации можете да запазите през fb.me/The.Astrologer.Near.You, или ако позвъните на: 0886/299-354.

Овен

За огнените представители на Овена са присъщи ярките сексуални преживявания. Способни са ясно да заявяват сексуалните си желания, не увъртат. Сексът е страстен, обичат активни партньори, необичайни пози и като правило нямат задръжки. Когато са влюбени, са моногамни и верни, не търпят изневяра.

Телец

Сладострастните Телци обичат със сетивата си – най-силно реагират на докосване. Любовната увертюра е бавна, разпалват своя огън дълбоко в телата си и с него изгарят и партньора. Знаят какво искат по време на секс и предпочитат да задоволяват нуждите си по начина, който им е най-удобен. Издръжливи са и ценят взаимното наслаждение.

Близнаци

За Близнаците е важно да има мисловна нагласа за интимния акт, привлича ги словесна заигравка – съобщения със закачливо еротично съдържание са в състояние да разпалят въображението им за предстоящите сексуални забавления. Обичат да слушат сладострастни приказки, макар и невинаги да си признават. Но ако всичко стане много стереотипно, по-вероятно ще изгубят интерес.

Рак

Нежните Раци умеят да споделят съкровените си чувства чрез секса. В любовта се отдават напълно, доверяват се на партньора си и откликват на неговите желания. Когато чувстват взаимността, са готови да стигнат далеч.  Предпочитат пози, в които да могат да обгръщат любимия, оргазмите им са силни, но тихи, и в преживяванията си повличат любимия.

Лъв

Лъвовете са щедри любовници. При тях актът е започнал с намерението им да завоюват партньора и още по време на ухажването или предиграта използват всички техники на флирта, за да предразположат половинката си. Обичат партньорът им да се отдаде напълно и когато усетят, че са го покорили, може да оставят и той за момент да поеме инициативата. Като правило предпочитат пози, в които да се усеща тяхната доминантност.

Дева

Девите не са сред най-сексуалните знаци и умеят прекалено да разтягат прелюдията преди акта. Често имат представа или стереотип за правене на секс, който следват, и са добри „техничари“, а също имат точни очаквания какви умения е нужно да притежава половинката им. Само когато сърдечното им чувство е силно, могат да се доверят на партньора и да се отдадат на преживяването.

Везни

Везните са много взискателни любовници. При тях спонтанност има само когато са напълно сигурни във взаимността на чувствата. Често преди самия акт искат да има нежен флирт, да усетят ухажването и интереса на любимия. Дори по време на секс обичат да се чувстват красиви, виртуози са да провокират желанието с някой еротичен аксесоар, знаят как да разпалят въображението на партньора.

Скорпион

За сексуалността на Скорпионите се носят легенди. Те са чувствени, отдадени, често без задръжки, понякога порочни партньори. Умеят да правят секс с всяка клетка на тялото си, а когато изпитват любов, са напълно обсебени от мисълта да пропият обекта на чувствата си единствено със себе си. Обичат да покорят, подчинят и обладаят сетивата и душата на своя партньор, знаят как да доставят наслада, но могат да използват секса и за контрол.

Стрелец

Стрелците са най-немоногамни в Зодиака. Връзките им са безчетни, опитът им с различни партньори също. Верността им печели този партньор, който държи тънкия баланс на това да е недостъпен и едновременно винаги готов за новото сексуално приключение. Стрелците имат не малко „трикове“, с които да оправдаят репутацията си на Дон Жуани и да стигнат до своя оргазъм.

Козирог

Това са едни от най-издръжливите и технични любовници. Познават възможностите си и при тях сексът често е като маратон за издръжливост. Раздават се напълно. Знаят какво обичат да получават от партньора и си го изискват по време на акта. Невинаги обаче са готови да откликнат на чужда инициатива за близост, предпочитат те да водят сексуалния ритъм и се случва понякога да създават „график за гушкане“.

Водолей

Приятелски настроените Водолеи не са сред сексуалните шампиони в зодиака, но за сметка на това са много изобретателни. Имат запас от помощни средства – играчки или идеи, чрез които да доставят истинска феерия от сексуално удоволствие. Обичат да експериментират, нямат задръжки, партньорът им може да владее въображението им, ако всеки път се съгласява да премине познатите граници.

Риби

При Рибите сексуалното преживяване е истинско, когато напълно са успели да се слеят със своя партньор и да се изгубят в океана от чувственост. Оргазмът не им е достатъчен, стремят се към екстаза в любовта. Докато насищат сетивата си с усещания, могат да се „подчинят” и на най-„неморалните“ фантазии на половинката си, с готовност изоставят всички задръжки и се раздават без остатък.

Автор: Евгения Карагеоргиева, астролог

 

Сподели: