Здраве

Първите седем стартира кампанията „Чудесата на живота“:

До всички бъдещи и настоящи родители на новородени – вашата подаръчна кутия ви очаква!

Първите седем стартира кампанията „Чудесата на живота“:

До всички бъдещи и настоящи родители на новородени - вашата подаръчна кутия ви очаква!

Чудесата на живота - това са всички онези моменти, в които дъхът ни спира от удивление, щастие и възхита.  Моментите, в които от безгрижни деца, вярващи във вълшебства, се превръщаме в отговорни възрастни, но продължаваме да пазим духа на мечтателя в себе си!

За тези моменти и за всички други, свързани с най-важните събития в живота ни, от Първите седем стартираме кампания, която нарекохме „Чудесата на живота".

Първият етап от кампанията ще е под надслов „Чухте ли сърчицето на вашето бебе". Тя е за бременни дами от 5-та седмица на бременност до първата среща с бебето. Вместо да се опитваме да се впишем в стандартния формат с училищата за бременни, ние решихме да ги поканим на кино.

Съвместно със Сine grand в Park center mall, в голямата зала с капацитет 270 човека каним всички бременни наши читатели и половинките им да заповядат на прожекцията на новия филм с Брад Пит и Марион Котийяр Allied/Свързани.

Всяка една от вас ще получи красива подаръчна кутия с продукти и материали, които ще са й от полза по време на бременността и в първите дни след като бебето се появи на бял свят, както и книжката с изпробваните рецепти на Първите седем за захранване на бебето.

Кутията съдържа продукти на приблизителна стойност 60 лв., много полезни материали, както и специалната книжка „57 рецепти за домашна бебешка кухня" на Първите седем.

Дата: 10 декември

Начало: 16:00 ч.

Цена на билета: 9.50 лв.

Линк към фейсбук-събитието ТУК. (https://www.facebook.com/events/208047479651337/ )

Билетите са в продажба от 3-ти декември на касите в Cine Grand в Park center mall. За резервации ТУК. (http://cinegrand.bg/Home/moviebooknow_new?fid=G%2FSKmjX6tgo%3D&cityid=6jqmS1Mz7jI%3D&cid=6jqmS1Mz7jI%3D&sdate=aqIIuESiC%2FrrPnUBl1NZQg%3D%3D&sid=GR0K8iB8OEw%3D&tktype=LAI2OqZe9Oc%3D )

Вижте трейлър на филма ТУК. (https://www.youtube.com/watch?v=HSCQWX-pUSg )

 

 

Сподели: