Новини

Eucerin® Hyaluron-Filler е еталон в грижата против стареене

Формулата за подобрена ефективност осигурява запълване, стимулиране, предпазване.

Дермокозметичният бранд Eucerin® представя последно поколение антиейдж линия Eucerin® Hyaluron-Filler. Формулата цели холистичен подход в борбата със стареенето – освен че попълва запасите на кожата от хиалуронова киселина, стимулира кожата да произвежда и запазва по-дълго собствена такава. Това става благодарение на ниско– и високомолекулярната хиалуронова киселина, глицин-сапонин и новия еноксолон, който намалява разграждането на собствената хиалуронова киселина. Тройният ефект на новата формула идва в нови, модерни опаковки, които допълват усещането за премиум антиейдж грижа за кожата.

Продуктите на марката запълват кожата с хиалуронова киселина, за да хидратира и изпълни бръчките, стимулират собственото производство на хиалуронова киселина с антиоксиданта глицин-сапонин и предпазват с новата активна съставка еноксолон, която намалява разграждането на хиалуронова киселина.

Новото поколение Eucerin® Hyaluron-Filler демонстрира способност да намалява първите и най-видимите признаци на стареене, като дехидратация, фини линии и бръчки. С редовна употреба 99% от участниците в проведените проучвания от типа „Продукт в употреба“ споделят, че бръчките им са запълнени – дори най-дълбоките.  Продуктите Eucerin® Hyaluron-Filler противодействат на процесите на стареене и осигуряват видимо по-млад вид, по-гладка и сияйна кожа.

 

Сподели: