Бременност

Бременна на Коледа

Има ли нещо по-вдъхновяващо от коледните празници?

Бременна на Коледа

Да! Да очаквате дете тогава! Бременността по това време на годината е най-големият подарък – вижте защо.

Хапвате без ограничения

Всички си позволяват повечко храна по празниците, но единствено вие няма да имате угризения – все пак, в утробата ви расте човек, който трябва да получава цяла палитра полезни вещества. Освен това, винаги можете да оправдаете нежеланието си да опитвате странни на вид ястия с някое от неразположенията на бременността.

Билет към спокойствието

Бременността е своеобразен вход към света, свободен от многобройните задачи по Коледа. Украсяване на елхата? Става ви лошо от височини. Безкрайно меню с всевъзможни ястия за приготвяне, изискващи часове на крак в кухнята? Не е препоръчително да стоите права дълго време. Списък с подаръци? Тъкмо таткото ще може да покаже на какво е способен в магазините. 

Не се занимавате с чистене

Дочакахте момента, когато оправянето на бъркотията след обилните обеди и вечери вече не е ваше задължение. Последвайте милия съвет на свекърва си и се отдайте на сладка дрямка.

Можете да отсъствате от фирмените партита

Коледните купони в работата често са досаден ангажимент. Трябва да общувате с хора, чиито имена едва си спомняте, а и не можете да се забавлявате пред погледите на шефовете. Тази година обаче имате основателна причина да пропуснете рандевуто на компанията – чакате бебе, на което няма да се понравят шумът и задимената обстановка. 

Ще получавате комплименти, независимо от това как изглеждате

Коледният дух прави хората добри, а това ще се отрази и на думите им към вас. Колкото и невзрачна да се чувствате с иначе удобните клин и туника със закачлив елен, няма да спрете да чувате окуражителни реплики за вида си. Затова не мислете за проблемната си кожа или слабите нокти, а се насладете на одобрителните погледи на околните. 

Автор: Ива Лалова

 

 

Сподели: