Шопинг гид

Шопинг за дома

Майчинството може, да минава с песен, ако всяка вещ в дома ви, свързана с отглеждането на мъничето, си има своята практична функция и ви служи, а не вие на нея. От правилното шишенце, през уютната кошарка, до забавното бънджи и не на последно място, удобн

Шопинг за дома

Шопинг за вкъщи

Майчинството може, да минава с песен, ако всяка вещ в дома ви, свързана с отглеждането на мъничето, си има своята практична функция и ви служи, а не вие на нея. От правилното шишенце, през уютната кошарка, до забавното бънджи и не на последно място, удобното гърне. Специално за вашия дом избрахме най-доброто от витрината.

1. Вана за къпане Hoppop Bato +, цена: 99,00 лв.

Снабдена с тапичка за оттичане, която променя цвета си при достигане на подходяща температура на водата. (цветове: розово, синьо, сиво/св. зелено, сиво/бяло).

2. Гърне BOON,  цена: 76,00 лв.
Гърнето е с две затворени шкафчета отстрани за подредба на продуктите, нужни в една тоалетна, и с вадещо се основно шкафче за лесно санитарно обслужване.

3. Детска кошара Лодж Inglesina, цена: 249,00 лв.

Кошарката е подходяща за деца от 0 до 4 години.

Удобна при пътуване, лека, мултифункционална, с иновативен дизайн и ярки цветове.

Кошарката се мести лесно, благодарение на двете колела, а механизмът за сгъване е тип чадър. Към кошарката е включен и комарник.

4. Baby Art Рамка за отпечатък и новини от деня на раждането

News Print Frame - trendy, цена: 59,00лв.

С тази рамка ще празнувате деня, месеца или годината от раждането на Вашето дете по един уникален и личен начин: можете да поставите в рамка отпечатъците от малката ръчичка или краче на Вашето бебе заедно с новините на първа страница.

5. RED CASTLE - Гнездо за новородени COCOONaBABY®, цена: 288,00 лв.

Помага на новороденото възможно най-плавно и спокойно да се адаптира към живота след раждането си. Нежно обгръща бебето, като му осигурява сигурно и успокояващо място, което напомня заеманата позиция в майчината утроба. Бебето е в леко свито положение, ограничаващо появата на основните неразположения, които могат да го притесняват в първите месеци.

6. Уред за готвене Nutribaby зелен - Babymoov, цена: 199,00 лв.

Посредством един уред се приготвят, стоплят и стерилизират шишета, бурканчета и бебешка храна. 100% автоматичен: просто го включете и NutriBaby ще свърши останалото 5 функции още от раждането.

 

Общо
970,00 лв.

 

 

Сподели: