Семейна красота

Преди да поставим пелената

Грижата за кожата на бебето трябва да бъде като нежно докосване - ненатрапчива, нито дразнеща, а с финес и деликатно чувство. Когато почистите копринената кожа на мъничето, преди да сложите пелената, вие нанасяте защитен крем. Той хидратира и възстановява

Преди да поставим пелената

Грижата за кожата на бебето трябва да бъде като нежно докосване - ненатрапчива, нито дразнеща, а с финес и деликатно чувство. Когато почистите копринената кожа на мъничето, преди да сложите пелената, вие нанасяте защитен крем. Той хидратира и възстановява разранената кожа, като я предпазва от повторно дразнене. Пазарът у нас предоставя голямо разнообразие от продукти, предназначени за деликатните зони, изложени на риск от подсичане. Ние имаме за вас няколко предложения, за да се улесните в търсенето на перфектния крем за вашето бебе.

Овлажняващ софт крем - 75 мл, Bubchen, Германия

Съдържа чисти растителни масла. На първо място бадемово, а също и слънчогледово. Кремът е лека висококачествена емулсия на водна основа. Нанася се лесно и попива бързо в нежната бебешка кожа.

Penaten защитен крем - 50 гр, Johnson&Johnson, Франция

Осигурява трифазна защита - на кожата, от влага и срещу подсичане. Клинично тестваният продукт облекчава раздразнената зачервена кожа и не позволява да се подсича отново.

Крем против подсичане - 50 мл, Happy baby, България

Изключително нежен към чувствителната бебешка кожа. Попива бързо и придава нежна мекота. Предотвратява възпаленията в областта на дупето и слабините.

Бебешка пудра - 100 гр, Johnson&Johnson 

Пудрата нежно попива излишната влага и предпазва кожата от подсичане и нараняване. Отличава се със съдържанието на успокояващи аромати.

Бебешки крем - 40 мл, Бочко, България

Кремът успокоява бебешката кожа при подсичане и раздразнения, подсушава и я заздравява. Обогатен е с екстракт от смрадлика за още по-голяма грижа. Подходящ е за честа употреба.

Успокояващ крем против подсичане - 100 мл, Nivea, Германия

Надеждно защитава от подсичане в зоната на пелените и облекчава обривите. Специалният комплекс с 20% цинков оксид предпазва от влагата чрез формиране на ефективна бариера. Специална съставка е формулата с пшеничен зародиш.

Крем при смяна на пелени - 50 мл, Avene, Франция

Специално създаден за чувствителната кожа на бебета и новородени. Осъществява превенция на зачервяването и дразненето на кожата. Богат на термална вода Avene и има успокояващо действие.

Крем за бебета - 50 мл, Wiona, Германия

Крем за чувствителната бебешка кожа. Изключителният природен комплекс от активни вещества поддържа кожата мека и еластична. 100% от съставките са от естествен произход.

Балсам за кожата на дупето - 125 мл, Avent, Англия

Успокоява и овлажнява с млечни протеини, алантоин, невен и лайка. Подходящ е за чувствителна кожа, с приятен лек аромат. Бързо абсорбиращ и водоустойчив.

Хидратиращ крем против подсичане - 100 мл, Chicco, Италия

На водна основа, предпазва кожата от зачервяване и подсичане. Микробиологично и дерматологично тестван. Съдържа 10% цинков окис.

Крем за бебета против подсичане - 75 мл, Weleda, Германия

Успокоява раздразнената кожа. Предпазва от подсичане в зоната на пелените. Обогатен е с невен, бадемово и сусамово масло.

Предпазваща водна паста - 75 мл, Klorane, Франция

Предпазваща водна паста за смяна на пелените намалява риска от зачервяване. Образува идеална защитна бариера на чувствителната кожа на дупето и слабините.

Судокрем - Nepentes, Полша

Антисептичен крем за деца, който предпазва нежната кожа от подсичане и дразнещия ефект на урината.

Тоалетно мляко - 350 мл, Hipp, Швейцария

Тоалетното мляко е създадено специално за особено нежна грижа. Обогатено е с ценно натурално био бадемово масло, извлечено от природата. Млякото овлажнява кожата в дълбочина и се абсорбира бързо.

 

 

Сподели: