Шопинг гид

Правилните стоки

Независимо дали отивате в парка на разходка, или в МОЛ-а на шопинг, а може би сте се отправили към кафенето с приятели, не забравяйте да вземете най-важните неща - столчето за кола, количката, чантата с бебешките вещи и... бебето!

Правилните стоки

Шопинг за шопинга

Независимо дали отивате в парка на разходка, или в МОЛ-а на шопинг, а може би сте се отправили към кафенето с приятели, не забравяйте да вземете най-важните неща - столчето за кола, количката, чантата с бебешките вещи и... бебето! Сега вече сте подготвени - за подвизи сред природата и в града.

1.Количка Sky vip Еasywalker 1255,00 лв.

Това е бебешката количка за модерни родители. Тя е удобна и лесна за управление по всякакъв терен. Можете да маневрирате дори само с един пръст.

2. Kiddy - Столчето за кола Comfort Pro 489,00 лв.

Столчето за кола на KIDDY е изключително приспособимо и расте с вашето дете. Столчето за кола COMFORT PRO е подходящо за деца на възраст от 9 месеца до 12 години. То е победител в тестовете през 2008 г. за детски обезопасителни седалки за кола.

3.Cybex - Бебешко кенгуру First.GO Chilli Pepper 2012    195,00 лв.

Разработено съвместно с акушерки и ортопеди, кенгуруто first.GO ви предлага специална възможност да носите новороденото в хоризонтално положение. След 3-я месец кенгуруто може да бъде използвано в изправено положение, като се предлагат 6 възможни позиции.

4. Чанта GittaBags - BEAUTY 180,00 лв.

Голяма и удобна чанта, тип раница с регулируеми презрамки, изработена от висококачествен текстил. Размери: 36 х 35 х 13 cм. Обем: 15 л основен обем + 4 л в допълнителните отделения.

5. Philips AVENT Залъгалки с картинки - Зайчето Труман 0-6 месеца, 2 бр.в опаковка.

Залъгалки със Зайчето Труман 0 - 6 месеца. Залъгалки със забавни картинки на Зайчето Труман и приятели.

6. Playgro Кърпичка-гризалка кончето Хоп Троп  18,00 лв.

С ярките си цветове и удобни гризалки тази играчка-кърпичка със сигурност ще стане любима на бебето. Тя е идеална за периода на растеж на зъбки и представя любимата играчка от серията Toy Box, Clip Clop/Хоп Троп, за да заинтригувате бебето. 

 

Общо: 2149,70 лв.

 

 

Сподели: