Шопинг гид

Правилните стоки

Независимо дали отивате в парка на разходка, или в МОЛ-а на шопинг, а може би сте се отправили към кафенето с приятели, не забравяйте да вземете най-важните неща - столчето за кола, количката, чантата с бебешките вещи и... бебето!

Правилните стоки

Шопинг за шопинга

Независимо дали отивате в парка на разходка, или в МОЛ-а на шопинг, а може би сте се отправили към кафенето с приятели, не забравяйте да вземете най-важните неща - столчето за кола, количката, чантата с бебешките вещи и... бебето! Сега вече сте подготвени - за подвизи сред природата и в града.

1.Chippolino -Детска количка Лео 148,00 лв.

Бебешка количка, подходяща за деца на възраст 0+ месеца. Превъртаща се дръжка, 3 положения на гръбчето. Поставка за крака, регулираща се на височина. Чанта и покривало за крачета, включени в цената.

2. Inglesina -Столче за кола 0-18кг Муви 189,00 лв.

Детското столче Муви на Inglesina е в група 0+/1 (0-18кг). Има четири позиции за регулиране на седалката и триточков колан. Монтира се лесно в автомобил и разполага със странична защита за детето. Тапицерията се сваля лесно и се пере ръчно на 30°.

3. Кенгуру Tigex Easy Clip 116,00 лв.

Кенгуру за деца до 10 месеца /3-9 кг/ с оптимална подкрепа на врата и главичката. Бебето може да се носи в 2 позиции - с лице към възрастния или с лице по посока на движение. За деца до 8 кг. Системата Easy Clip улеснява поставянето на бебето в него.

4. Cangaroo Чанта Fashion 21,00 лв.

Комплектът съдържа:

Чанта и подложка за повиване от висококачествен материал. Удобна и практична - регулираща се на дължина дръжка, много вътрешни джобове с различни функции, прозрачен несесер.

5. Комплект "Blue seven" за момче - блузка и панталонки 15.50 лв.и 28.80 лв.

Памучен сет за момче /3-18 м/ "Blue seven" Germany, колекция пролет/лято 2012. Блуза с регулируемо ръкавче и къс панталон каре, с джобчета.

6. Babymoov - Термобокс Indian  29,00 лв.

Задържа топлината до 4 часа, за всякакви биберони и шишета за вода. Посредством залепващ механизъм, може да се закрепи навсякъде. Дръжка за транспортиране.

 

Общо: 447,30 лв.

 

 

Сподели: