Шопинг гид

Правилните стоки

Една от най-привлекателните дестинации във всяко жилище е банята. А когато там се къпе и бебето, купонът е в разгара. Изберете най-подходщите аксесоари за ваната на вашия наследник.

Правилните стоки

Шопинг за дома

Една от най-привлекателните дестинации във всяко жилище е банята. А когато там се къпе и бебето, купонът е в разгара. Изберете най-подходщите аксесоари за ваната на вашия наследник.

1. ВЪЗГЛАВНИЧКА ЗА СПАНЕ НАСТРАНИ - ЕКО Sevi Baby, цена: 17,90 лв.

Артикулът е изработен от мека материя като най-горният слой е хавлиен. Материята е дишаща и не запарява. Подходяща е за новородени бебета. Повечето специалисти препоръчват те да спят в позиция настрани, тъй като дишането е по-лесно и няма риск от задушаване. Възглавничката предпазва детето от обръщане, но в същото време ръцете и краката му могат да се движат.

2. Philips AVENT КОМПЛЕКТ  ДОБРО НАЧАЛО (стерилизатор + шишета), цена: 83,00 лв. Парен стерилизатор за микровълнова. 2 шишета PES 125 мл с биберони 0м+. 2 шишета PES 260 мл с Биберони 1м+. щипка за захващане. Мерителна чаша. Кошница.

3. Гърне  Lindam  3 в 1, цена: 55,00 лв.

Забавно и удобно, за по-лесно приучаване към гърне. В затворено положение може да се използва като стъпалце за баня, което ще позволява безопасен достъп до мивката и добра хигиена. Формата на гърнето гарантира, че съдържанието няма да се разлее. Лесно почистване: просто издърпайте контейнера. Размери: 20.5 х 33.4 х 42.2 см.

4. Бънджи Twister 2012 crispy - ABC Design, цена: 115,00 лв.

За щастливи часове с вашето дете: с практичното бънджи за врата Twister под ваше наблюдение подрастващото дете може да се наслаждава от сърце. Twister може лесно да се закрепи с едно движение към всички врати с каси (широки до 40 см) - и отново да бъде свален без да остави следи. Той се регулира безстепенно във височина и се предлага в два атрактивни цветни варианта.

5. Кошара Sweet Dreams  от Moni,  цена: 139,00 лв.

Има две крачета и колелца със стопери. Извити странични тръби и арка с играчки. Кошарата има второ ниво за спане и поставка за повиване, както и страничен вход с цип. Механизъм за светлина, вибрация и музика.

6. Шише Dr. Brown's Natural Flow, цена: 15,40 лв.

Шише от PP, широко, 240 мл, 1 бр. в опаковка.  Без Bisphenol-A.

Американската марка Dr. Brown's предлага оригинални бебешки шишета с патентованата в САЩ вътрешна вентилна система Natural Flow, която намалява до минимум окисляването на майчиното и адаптираното мляко и помага за запазване на витамините C, A и E.


Общо
 425,30 лв.

 

 

Сподели: