Шопинг гид

Правилните (бебешки) стоки

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб. За ЕГОто.

Правилните (бебешки) стоки

1. Детска количка ZIPPY FREE - Inglesina, 1459.00 лв.

Количката е предназначена за деца от 0 до 3 г. Създадена е да осигури всичко онова, от което вашето дете и вие имате нужда.

2. Стол за хранене Актива JANE, 285.00 лв.

Практичен стол за хранене, който се трансформира в масичка с отделен стол. Разполага с ергономична седалка, с предпазни опори за защита.

3. Столче за кола First Class Plus, billy-BRITAX RÖMER, 449.00 лв.

Столчето може да се монтира както обратно на посоката на движение (0-13кг), така и в посоката (9-18кг), като е подходящо до 4-годишна възраст.

4. Видеомонитор Philips AVENT SCD 600, 487.00 лв.

24-часово наблюдение, благодарение на инфрачервената камера за нощно виждане. Притежава автоматично предупреждение "извън обсег".

5. Предпазна бариера за легло Sleep Safe/ Kids Kit, 99.00 лв.

Осигурява спокоен сън на детето. Монтира се лесно на леглото, като има двойно заключване от външната страна.

6. Овлажнител за въздух NUK Comfort, 159.00 лв.

Предпазва от неразположения на дихателните пътища. Изключително тих, с вграден хигротермометър и капацитет около 250 мл/час.

7. Обучителна тоалетна със странични шкафчета BOON, 76.00 лв.

Гърнето е с две затворени шкафчета отстрани, с вадещо се основно шкафче за лесно санитарно обслужване. Може да служи за гърне, степенка и столче.

 

 

Сподели: