Шопинг гид

Правилните (бебешки) стоки

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб. До 1200 лв.

Правилните (бебешки) стоки

1.Количка PLIKO MINI CLASSICO- PEG PEREGO Цена: 335.00 Лв.

За деца от 0 до 36 месеца. С олекотена алуминиева конструкция, коригиращи се дръжки, странична дръжка за пренасяне.

2. Столче за хранене Lobster Phil&Teds Цена: 138.00 лв.

Столче за хранене, което се закрепя за плота на масата, за да се храните заедно! Изключително леко и компактно, лесно за пренасяне, издържа тегло до 17 кг.

3. Столче за кола Rider лимитирана серия 2011 Amore Nero - ABC Design Цена: 249.00 лв.

Конструкцията надхвърля най-строгите изисквания на европейския стандарт за безапасност ECE R44/03. Безопасна система за фиксация на дръжката за пренасяне на столчето.

4. Павловича мас Цена: 7.90 лв.

 Защитава кожата от външни дразнителни фактори.
Маста се употребява за грижа  и защита на детската кожа, осуетяване на подсичането и защита от дразнителното действие на урина, фецес и пот.

5. АС 300 - монитор на движение Angel care Цена: 180.00 лв.

Сензорните подложки под матрака усещат всяко движение на бебето, алармата се активира 20 секунди след липса на движение, като дори най-слабото дишане се усеща. 

 6. Светлинно шоу 'Мечо пух Време за сън' Tomy baby Цена: 55.49 лв.

Уникалната лампа "Светлинно шоу "Мечо пух Време за сън"" ще създаде приятно усещане и комфорт на вашето бебе! Ще бъде помощник за по-спокойния сън на детето.

7. Активно-двигателна играчка Pop n' Move Tiny Love Цена: 73.00 лв.

Забавна музикална играчка, развиваща фината моторика, причинно-следствените връзки и постоянството на обектите. 2 етапа на развитие.

 

ОБЩО: 1058,39 лв.

 

 

Сподели: