Шопинг гид

Правилните (бебешки) стоки

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб. До 700лв.

Правилните (бебешки) стоки

1. Детска Количка Jolly Cangaroo Цена: 206.00 лв.

Koмбинираната бебешка количка е с алуминиева конструкция, прехвърляща се дръжка, въртящи се предни колелца, опция за регулиране на поставката за крачета, луксозно покривало за крачета, луксозна чанта, 5 - точков колан за захващане, голям кош за багаж, регулиране на височината на дръжката, 3 позиции на гръбчето, поставка - табла за хранене пред детето.

2. Сгъваем стол за хранене Babymoov Цена: 95.00 лв.

Има мека и удобна седалка от EVA пяна, 3 положения на височина в зависимост от възрастта на дететo, 3 колана. Пасва на всеки стол и има дръжка за лесно носене.

3. Столче за кола Муви Inglesina Цена: 189.00 лв.

Детското столче Муви на Inglesina е група 0+/1 (0-18кг). Има четири позиции за регулиране на седалката и триточков колан. Монтира се лесно в автомобила и разполага със странична защита за детето.

4. NUK подплънки 12 бр. Цена: 4.90 лв.

Подплънките са абсорбиращи и в същото време дишащи - две качества, изисквани от майките.

5. Детско гърне Baby Bug Kids kit Цена: 29.90 лв

Оригиналният дизайн на гърнето помага за създаването на хигиенни навици. Приятната форма превръща приучването към гърнето в забавление. Лесно за почистване.

6. Градинска люлка сенник Moni Цена: 55.00 лв.

Стабилна и удобна сгъваема конструкция. Изработена от висококачествена материя, тапицирана. Предпазни колани с три точки на захващане.

7. David Fussenegger Lena "Гъбки" Лилаво & Бежово Цена: 49.00 лв.

Практично бебешко одеало, произведено от 100% органичен памук със сертификат за качество. Може да повивате новороденото в него, както и да го ползвате за одеало вкъщи, или в количката при ежедневните разходки.

ОБЩО: 628,80 лв.

 

 

Сподели: