Нашият дом

Нашият дом

Мебелите - отвътре и отвън

Най-вероятно ви си е случвало, когато отидете в магазин за мебели, за да си изберете стол, маса, шкаф или някаква друга мебел, да се взирате неразбиращо в съкращенията, изписани срещу материала, от който те са направени. Тези странни абревиатури всъщност

На сянка Нашият дом

На сянка

Голяма част от удобствата на съвременния свят са били измислени още в дълбоката древност. Хората тогава са били изключително креативни, когато не са имали под ръка техника, информация и всичко, което имаме ние днес.

Моят дом, моята крепост Нашият дом

Моят дом, моята крепост

С настъпването на топлите месеци, хората започват да отсъстват все по-често от вкъщи – през уикендите, през празничните дни, през кратките и дългите ваканции и отпуски. Домът остава празен и изложен на опасност от недоброжелателни хора.

Огледалце, огледалце... Нашият дом

Огледалце, огледалце...

Огледалото е незаменима вещ в ежедневието на хората. От столетия те се наслаждават на отражението в него.

КОРИДОРЪТ Комуникационното звено или визитната картичка на дома Нашият дом

КОРИДОРЪТ Комуникационното звено или визитната картичка на дома

Дали сме отделили достатъчно внимание на коридора? Не е случаен фактът, че го наричат “визитната картичка на дома”. Антрето е първото, което се вижда с отварянето на вратата и е добре да му обърнем малко по-специално внимание от обикновено.

Детската лампа Нашият дом

Детската лампа

Настъпва вечер, пада мрак! А в детската стая е топло и светло – благодарение на стeнната лампа, нощната лампа или полилея.

Нашият дом

Чист уют

За домашния уют няма шаблон. Усещаме го различно и всеки го гради според свои критерии. Има обаче и нещо универсално - изборът на мебели и предмети, с които обзавеждаме най-личното си пространство в крайна сметка има решаващ ефект върху нашето здраве и то

Нашият дом

АРОМАТИТЕ В НАШИЯ ДОМ

С какво ароматизираме апартамента, къщата, вилата? И какви аромати предпочитаме?