Семейна красота

Семейна красота

Да бъде слънце!

Слънцето повдига самочувствието, снема депресивните състояния, под негово въздействие се образува витамин Д, особено полезен за малките деца.

Идва лято! Семейна красота

Идва лято!

Лятото е сезонът за „съживяване“ след зимните студени дни и пролетните дъждове!

Чудо в тубичка Семейна красота

Чудо в тубичка

Децата до 6 - годишна възраст трябва да използват специални пасти за зъби, по-големите над 6 години, вече могат да използват семейната паста.

Целулит? Семейна красота

Целулит?

90% от жените страдат от целулит или т.нар. “портокалова кожа”. Това не е заболяване, макар че си има и медицинско наименование – гинеко-липодистрофия.

Душ гелът Семейна красота

Душ гелът

Преди две десетилетия думата „гел” се асоциираше от жителите на нашата страна само с училищните уроци по химия. Но прогресът не стои на едно място, и сега навярно във вашата баня има няколко: татковият – за бръснене, маминият – за коса, детският – за къпа

Специален подход Семейна красота

Специален подход

За съжаление, чувствителната и склонна към раздразнение кожа при бебетата днес не е рядкост. Именно за нея има предназначени специални хипоалергенни козметични средства.

Маслата – грижа за детската кожа Семейна красота

Маслата – грижа за детската кожа

За поддържането на детската кожа нашите баби са използвали растителни масла. Оттогава много неща са се променили, но маслото, както по-преди, играе важна роля в състава на козметичните средства.

Под памперса! Семейна красота

Под памперса!

Как да направите така, че кожата под памперса да бъде здрава и красива и в никакъв случай червена?