Семейна красота

Сапунени мехурчета Семейна красота

Сапунени мехурчета

Къпането е не само скъпоценно време за общуване с мъника, но и важна хигиенна процедура. Тя изисква внимателна подготовка и пълно себеотдаване.

Витаминозна инжекция за кожата! Семейна красота

Витаминозна инжекция за кожата!

Желаете ли коктейл от витамини всеки ден? Кой не го е изпитвал? Умората, напрежението, сухият и хладен въздух, липсата на разходки през зимния период създават видими проблеми на кожата в началото на пролетта. Витамините, в противовес на това, са здраво

МЛЯКО, НО НЕ ЗА ПИЕНЕ Семейна красота

МЛЯКО, НО НЕ ЗА ПИЕНЕ

Доказаните ефективни вещества от лайка действат противовъзпалително и противораздразнително. Със слънчогледово масло. Не съдържа парафиново масло и оцветители.

ВЪЛШЕБНИТЕ САШЕТА! Семейна красота

ВЪЛШЕБНИТЕ САШЕТА!

Всички ние сме виждали тези пликчета в аптеките и козметичните магазини. Питали сме се какво е това? Така добре изглеждат – шарени, в атрактивни форми. Мили дами, това са т. нар. еднократни маски.

Природна сила Семейна красота

Природна сила

Природата е дарила билките с чудодейна сила. Съвременната детска козметика, щедро обогатена с растителни екстракти, ни дава възможност през цялата година да използваме изцеяващата сила на лечебните растения.

Нежно слънце Семейна красота

Нежно слънце

Ултравиолетовите лъчи имат видим ефект върху кожата! Те предизвикват слънчево изгаряне, фотодермози и фотоалергии. За слънчевото изгаряне са виновни UV-B лъчите. UV-A лъчите са отговорни за преждевременното стареене, а двата вида увреждат клетъчната ДНК.

Свежи предложения Семейна красота

Свежи предложения

Лятото е сезонът на жаркото слънце, топлината, морския бриз и вълните! То ни провокира да разголим рамене, за да покажем най-хубавото от женската ни природа.

ORGANIC – Лято! Семейна красота

ORGANIC – Лято!

В съвременния свят, в който цари екологичен хаос и въздухът е пропит от „урбанизационния“ дух на големите градове, нашата кожа се нуждае от едно бягство към природата!

Борба с комарите и насекомите Семейна красота

Борба с комарите и насекомите

Най-накрая времето се оправи и стана топло и естествено всяка майка иска бебчето й да прекарва колкото може повече време навън, на чист въздух.