Нашият дом

Шепотът на кристала Нашият дом

Шепотът на кристала

Една истинска дама, независимо от епохата, в която живее, обръща специално внимание на чашите в дома.

Спалнята на вашите мечти Нашият дом

Спалнята на вашите мечти

Когато натовареният ден вече е зад нас, ни се иска да потънем в уют и спокойствие, да свалим офис дрехите, да се вмъкнем в мекия халат и да отпуснем клепачи под топлия юрган.

Кошове за играчки Нашият дом

Кошове за играчки

Още от първия ден на новороденото вкъщи започват да се появяват купища играчки - от дрънкалки през плюшени мечки и развиващи изобретения.

Екологично чист ремонт Нашият дом

Екологично чист ремонт

След ремонта домът ни се превръща в душегубка, пълна с олово, фенол, ацетон и Бог знае още какви химикали.

С цвят на празник Нашият дом

С цвят на празник

Всеки празник е чудесен повод да се събере семейството около масата. А през Коледните празници трапезата е основна част от традиционните обреди. Те започват с нареждането на вечерята за Бъдни вечер и завършват три дни по-късно на Стефановден.

Как да намалите шума в дома си Нашият дом

Как да намалите шума в дома си

Прибирате се от работа и още докато се преобличате, пускате телевизора. След 30 минути вкъщи започват да «работят» пералнята, съдомиялната, сушилнята, фурната, абсорбаторът, още един телевизор, а шумът от улицата продължава да нахълтва през прозорците.

Щастливи сънища Нашият дом

Щастливи сънища

Близо една трета от живота си човек прекарва в сън. Това е може би най-важната физиологична нужда на организма, чрез която той възстановява силите си. Посредством добрия сън имунната система укрепва, регенерират се тъкани, ако е болен човек се възстановяв

На кантар у дома Нашият дом

На кантар у дома

До миналия век нашите баби са се теглили на кантар само веднъж в годината на Гергьовден и то като част от ритуалите за здраве. Днес използването на везните у дома предизвиква по-скоро главоболие. Понякога защото скъпият електронен уред, който сме избирали

Къща на изкуството Нашият дом

Къща на изкуството

Какво е дом? Мястото, където се прибираме да спим, мястото, където пребиваваме, докато не сме на работа? - Със сигурност на никого не му възникват тези асоциации.

Царска маса Нашият дом

Царска маса

Прекрасните златни ритони и сребърните чаши и купи от тракийските съкровища, според историците, са използвани от владетелите в ритуални угощения.

Най-сигурната защита на дома Нашият дом

Най-сигурната защита на дома

Всяко домакинство в днешно време полага големи усилия и средства да създаде уютен и приятен дом за своето семейство. Нашият дом е изпълнен със скъпи уреди и оборудване или има многократни подобрения в интериора. Всичко това можем да защитим със застраховк

Сблъсъкът на Титаните с Насекомите Нашият дом

Сблъсъкът на Титаните с Насекомите

„Борбата е безмилостно жестока. Борбата, както казват, е епична.“ Революционният поет Вапцаров може и да е имал право да реди рими за междукласовия сблъсък, но какво да кажат революционно настроените домакини? Днес класовите порядки пречат на младите да