Нашият дом

Еко Коледа Нашият дом

Еко Коледа

За повечето от нас коледните празници са най-любимото време от годината: у дома царят уют, веселие и усещане за близост; улиците са изпъстрени със светлини и хора, а витрините на магазините примамват с невероятни идеи за подаръци и декорация.

Саниране Нашият дом

Саниране

или как да оздравим жилището си

Душ или вана? Нашият дом

Душ или вана?

Решението на този въпрос има няколко предпоставки: мястото, с което разполагате, желанието ви за ограничаване на разходите за вода, личните ви предпочитания и хигиенни навици.

Големите опасности, дебнещи от малките басейни Нашият дом

Големите опасности, дебнещи от малките басейни

Сглобяемите и надуваеми преносими басейни са изключително удобство по време на семейната почивка или за използване вкъщи и на двора. Достъпната им цена, лесният монтаж, както и фактът че могат да бъдат закупени от интернет или близкия строителен хипермарк

На балкона Нашият дом

На балкона

Лято е. Слънцето неуморно ни раздава топлината си. Отдавна забравили мразовитата зима, с удоволствие шляпаме по чехли и къси ръкави и търсим сенчица да се скрием.

Затворен тип комплекс Нашият дом

Затворен тип комплекс

През последните 20 години започнаха да се строят комплекси от затворен тип, за които в началото българите смятаха, че са полузаконни луксозни сгради, зад чиито дебели огради се крият мръсните тайни на новобогаташите. Всъщност това донякъде беше така, тъй

Шепотът на кристала Нашият дом

Шепотът на кристала

Една истинска дама, независимо от епохата, в която живее, обръща специално внимание на чашите в дома.

Спалнята на вашите мечти Нашият дом

Спалнята на вашите мечти

Когато натовареният ден вече е зад нас, ни се иска да потънем в уют и спокойствие, да свалим офис дрехите, да се вмъкнем в мекия халат и да отпуснем клепачи под топлия юрган.

Кошове за играчки Нашият дом

Кошове за играчки

Още от първия ден на новороденото вкъщи започват да се появяват купища играчки - от дрънкалки през плюшени мечки и развиващи изобретения.

Екологично чист ремонт Нашият дом

Екологично чист ремонт

След ремонта домът ни се превръща в душегубка, пълна с олово, фенол, ацетон и Бог знае още какви химикали.