Семейна красота

Обрив под пелената

В брой 54 сп."Кенгуру" ви подари книжка, посветена на болестите в детска възраст. В нея открихте статия, посветена на популярния проблем - обрив под пелената или така нареченото подсичане. Сега ви представяме продукти, които решават проблемите с деликат

Обрив под пелената

В брой 54 сп."Кенгуру" ви подари книжка, посветена на болестите в детска възраст. В нея открихте статия, посветена на популярния проблем - обрив под пелената или така нареченото подсичане. Сега ви представяме продукти, които решават проблемите с деликатната бебешка кожа. Можете да ги откриете в магазините, предлагащи стоки за бебето.

WELEDA 

Calendula babycreme 

Крем против подсичане с невен за бебета и деца

Ако кожата на бебето или детето ви е зачервена, прекомерно чувствителна или дори разранена, грижата против подсичане, съдържаща цинков оксид, доставя облекчение и подхранване.

Германия, 75 мл.

AVENT 

Baby bottom balm 

Балсам за кожата на дупето

Продуктът съдържа млечен протеин, който успокоява и овлажнавя кожата на бебето. Бързоабсорбиращият водоустойчив балсам предпазва от обриви чувствителната кожа.

Англия, 125 мл.

MADARA

Ecobaby

Diaper cream 

Крем против подсичане

Нежен ефикасен крем, който намалява раздразнението и зачервяването по деликатната бебешка кожа. Обогатен с балсам от невен, коприва и равнец.

Латвия, 150 мл.

TOPFER

Diaper rash cream 

Крем срещу подсичане

Кремът е с био пшенични трици и не съдържа вода. Осигурява ефективна защита срещу възпаления. Облекчава обривите в областта на пелените.

Германия, 75 мл.

URIAGE

1er change

Pate a l'eau thermal

Паста, базирана на термална вода за защита и грижа за епидермиса в областта под пелените. Предпазва от раздразнения, причинени главно от триенето на пелените и ензимите, съдържащите се в екстрементите и урината.

Франция, 75 мл.

LOGONA

Baby pflegecreme 

Бебешки овлажняващ крем

Овлажнява и предпазва нежната бебешка кожа с масла от невен и бадем. Клинично тестван, без синтетични бои, ароматизатори и консерванти.

Германия, 100 мл.

MUSTELA

Cold cream

Nutria-protecteur 

Колд крем

Дълбокоподхранващият крем подхранва, предпазва и успокоява сухата кожа, изложена на външни агресивни фактори. Кремът е подходящ за лице и тяло.

Франция, 40 мл.

SUDOCREM 

Антисептичен крем за деца и възрастни с проблемна кожа

Препоръчва се при грижа за бебешката кожа, като предпазно средство против пеленачно подсичане. Продуктът е хипоалергичен.

Ирландия, 60 г.

 

 

Сподели: