Семейна красота

Baby oil

Бебшко олио

Baby oil

Бебешко олио от NIVEA - Подходящо за изключително нежно почистване, подхранване и масажи на чувствителната бебешка кожа. Без консерванти и оцветители.

Бебешко олио от BEBINO - Подходящо от първия ден, предпазва кожата. Съдържа масло от смрадлика и е с нежен аромат.

Олио за бебе от PENATEN - Задържа в кожата до 10 пъти повече влага от повечето лосиони за тяло. Попива бързо и оставя кожата бебешки мека.

Олио-спрей за бебета от JOHNSON'S BABY - Съдържа натурално Алое Вера, което успокоява кожата и я предпазва от изсушаване.

Олио за бебета от WIONA - Нежна био грижа за бебешката кожа, особено в периода на памперсите.

Почистващо олио от A-DERMA exomega - Съдържа омега 6, подходящо за лице и тяло, като почиства и успокоява кожата. Олиото е хипералергенно.

 Бебешко олио от BÜBCHEN - Съдържа ценен екстракт от невен и слънчогледово масло. Без оцветители и консерванти. Възстановява влажността на кожата, като я почиства и предпазва от изсъхване.

Подхранващо олио от HIPP - Съдържа естествени масла и натурално БИО бадемово масло. Защитава продължително време от изсушаване.

Подхранващо олио от SANOSAN - Олио от маслина, соя и бадем, които оказват благоприятно действие върху суха или възпалена бебешка кожа, възстановявайки нейната мекота и гладкост.

Олио за бебета от WELEDA - Съдържа невен и е подходящо за почистване и масажи. Успокоява, защитава и подхранва кожата.

Масажно олио от BABYLENA - Първата хипоалергенна, биосертифицирана гама за бебета с мед и прополис. Подхранващо, хидратиращо и защитно масажно олио, което позволява лек и естествен масаж.

Бебешко олио от БОЧКО - с натурален зехтин и екстракт от невен. Подхранва бебешката кожа с необходимото количество витамин Е и я омекотява. Подходящо за масаж.

 

 

Сподели: