В търговската мрежа от 22-ри декември


Абонирай се

Полезно

Новини

За нас

Начало | За нас A+   A-

 

"ЕКОТРАНСПОРТ" ООД ПРЕДСТАВЯ

един екип

под кодовото име „КЕНГУРУ" 

(всички участници в тази мисия са реални и неподражаеми лица)

 


История - През далечната 2006 г. тесен кръг специалисти от  мафията на ентусиастите създаде и реализира една идея, един наръчник в помощ на съвременните родители - списание „КЕНГУРУ". Като естествено последствие дойде и идеята за внедряване в така навлизащото все повече в нашето ежедневие интернет пространство. С помоща на още по тесни специалисти от мафията на умните глави (в началото на 2009 г.), се реализира и идейния проект за сайта http://kenguru.bg. Само година по-късно  сайтът вече функционираше с пълна сила под зоркото око на фирма „Екотранспорт" ООД.


Тайната им мисия - да проникнат до най-дълбоките потайности на създаването и съзряването на едно ново бъдеще: от  зачеването, през бременността, раждането и възпитанието на нашите деца до 8 годишнината им.(някъде, някой, беше казал, че са важни първите седем години от живота на човек - е ние им отпуснахме още една от нас). Отношенията в семейството, мода и красота, дом и уют, проучвайки за вас добрите европейски практики.


Цел - Екипът от специални агенти е организиран за борба с всички остарели и погрешни схващания, като предлага актуална информация, практически съвети и иновативни решения за съвременните родители.


Кои са те?