Семейна красота

Гладки, гладки, супер гладки стъпала

Лятото ни се струваше безкрайно далече, а ето, че сега е в разгара си. Модерните чехли вече се разхождат по градските тротоари, а джапанките шляпат по крайбрежните улици. Време беше и уморените от тежките ботуши крака да се почувстват комфортно след дълга

Гладки, гладки, супер гладки стъпала

Лятото ни се струваше безкрайно далече, а ето, че сега е в разгара си. Модерните чехли вече се разхождат по градските тротоари, а джапанките шляпат по крайбрежните улици. Време беше и уморените от тежките ботуши крака да се почувстват комфортно след дългата зима и дъждовната пролет. Погрижете се за тях, потърсете удоволствието от масажа с охлаждащи и възстановяващи продукти и ги пуснете да се показват на воля. Ако искате да се чувствате красиви, енергични и леки през лятото, започнете освежаващите процедури от ходилата. Планът е ясен - всеки ден по няколко бързи процедури за премахване на грубата кожа и предпазване от поява на „врагове" като гъбички, инфекции и неприятна миризма. Изпълнението е повече от приятно - последователност в тонизирането, освежаването и внимателната грижа за сухата кожа по петите. Резултатът е изключителен - красота, грациозност, лекота, енергия, самочувствие и още, и още, и още...

Абсорбираща пудра за крака - 65 гр, Cattier, Франция, 17,40 лв

Пудра за нежни, сухи и свежи крака през целия ден. Абсорбира излишното изпотяване и предотвратява неприятната миризма от стъпалата. Омекотява и оздравява епидермиса благодарение на етеричните масла от мента и чаено дърво, които оставят приятен животворен аромат. Пудрата може да се нанася върху ходилата или направо по вътрешността на обувките.

Крем за крака - 75 мл, Арома, България, 1,65 лв

Подхранва и хидратира кожата на краката. Омекотява и заглажда загрубелите и напукани пети. Притежава охлаждащо и антисептично действие. Подтиска появата на неприятна миризма. Кремът се нанася върху чисти и сухи стъпала, като се масажира до пълното му абсорбиране.

Възстановяващ крем за стъпала - 100 мл, Garnier, Франция, 4,90лв

Интензивно възстановява стъпалата. Предпазва ги от изсушаване, като ограничава напукването и грапавината по кожата. Още от първото нанасяне петите са по-гладки, облекчени и защитени. Доказана ефикасност 84% след първото ползване.

Пудра против гъбички - 75 гр, Dr.Hanss, Германия, 5,80 лв

Създава антисептична среда при наличие на гъбична инфекция. Облекчава сърбежа и болката. Създава антибактериална среда, която предпазва от появата на нови инфекции. Препоръчва се ползването й два пъти дневно до отстраняване на проблема и поне две седмици след това.

Охлаждащ спрей за уморени крака - 150 мл, Scholl, Германия, 7,59 лв

Охлажда и освежава уморените и напрегнати стъпала. Възстановява енергията на краката, като ги прави копринено нежни и гладки. Действието му е продължително след нанасяне.

Омекотяващ крем за стъпала - 100 мл, Еveline, Полша, 4,20 лв

Екстрактът от канела моментално охлажда и успокоява уморените ходила. Възстановява еластичността на кожата и в най-грубите области като напуканите пети. Грижата за краката е дълготрайна. Нанасянето трябва да бъде деликатно.

Леден гел за уморени крака - 100 мл, Yves Rocher, Франция, 9,20 лв

Възстановяващият охлаждащ гел съдържа свеж аромат, който тонизира уморените ходила. Екстрактът от лавандула заздравява кожата на стъпалата, а етеричното масло от мента придава допълнителен тонус. Гелът се нанася сутрин и вечер, като е препоръчително посоката на масажиране да е от ходилата към бедрата.

Спрей за крака - 150 мл, Scholl, Германия, 7,59 лв

Специално създаден да предоставя пълен комфорт през целия ден. Той освежава и предотвратява неприятното изпотяване на краката. Флаконът трябва да се държи на 15 см разстояние от ходилото по време на употреба.

Скраб за крака - 150 мл, Freeman, САЩ, 8,60 лв

Триците за крака съдържат растителни екстракти от голтерия и мента и масло от чаено дърво. Нежно ексфолират стъпалата, като омекотяват загрубялата кожа на петите. Отпускат и успокояват уморените стъпала. Продуктът се масажира нежно с ръка, пемза или луфа, като трябва да се акцентира върху загрубелите и много сухи участъци.

 

Автор: Десислава Христозова

 

 

Сподели: